Bokseskole

Vi starter ny bokseskole tirsdag den 9. januar 2017 klokken 17.30 i våre lokaler i Rostenhallen! 
Denne gangen kjører vi bokseskolen med aldersgruppen 10-25 år. Bokseskolen er beregnet for nybegynnere hvor man lærer boksingens ABC. Pris: KUN 1250,- inkludert bandasjer og tannbeskytter.

Lær deg selvforsvarets edle kunst gjennom god og variert trening i et sunt og trivelig miljø. Treningen vil bli ledet av dyktige og erfarne trenere, og vi vil på den måten ha mulighet til å følge opp hver enkelt på best mulig måte.

B-30 er en av bokseklubbene i Norge med mest erfaring innen kvinneboksing, og denne tradisjonen ønsker vi å videreføre. Vi ønsker derfor både jenter og gutter, kvinner og menn velkommen til årets bokseskole.

Bokseskolen vil gå over 10 uker (20 treninger), hver tirsdag og torsdag kl 17.30. Hver trening vil vare i ca 60 minutter.

I tillegg til trening vil alle deltagere på bokseskolen motta håndbandasjer og tannbeskyttere når deltageravgiften er betalt, siste frist er trening nr. 3.

Selve bokseskolen avsluttes med mulighet til å ta ferdighetsmerke. Alle som klarer dette vil få tildelt ferdighetsmerke og diplom fra Norges bokseforbund.

Alt dette for kun kr 1250,-.

Påmelding: Frist 2. januar 2018

For påmelding og/eller nærmere informasjon, kontakt oss på E-mail: gdref@online.no  eller i våre lokaler mandager, onsdager og fredager mellom kl 17:30 og 20:30, eller ring på 986 16 105.
For påmelding send oss navn, adresse, fødselsdato, tlf.nr og mail til følgende mailadresse:

E-mail : gdref@online.no

Vi kan også treffes på følgende mobiltelefonnr: 99531234 (Leder Laila Kristjansson)